Mr. Mitchel van Gool

Advocaat letselschade

Telefoonnummer: 085-0240041 – Mail: Info@dlsa.nl
Herculeslaan 24, 3584 AB Utrecht

Ons teamlid

Beschrijving

Mr. P.A.C. (Mitchel) van Gool studeerde Rechtsgeleerdheid (cum laude) en Bestuurskunde aan Tilburg University. Tijdens zijn studie deed hij ervaring op als student-docent privaatrecht. Hij werkte enkele jaren als lead business development voor een scale up in de onderwijssector en voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Amsterdam. Daar rondde hij in aanvulling op de beroepsopleiding voor advocaten de Law Firm School (LFS) af. Tot slot behaalde Mitchel de postacademische specialisatieopleiding Grotius Personenschade (cum laude).

Mitchel is lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP). Op 1 maart 2022 verscheen een lesboek over het buitencontractuele aansprakelijkheidsrecht dat Mitchel schreef met een oud-collega voor Uitgeverij Scripta Manum. Sinds 1 december 2021 is hij in dienst getreden bij DLSA.

Publicaties van Mitchel:

– F. Blaauboer & P.A.C. van Gool, Hoofdlijnen van het Privaatrecht, Aansprakelijkheidsrecht (2022) Uitgeverij Scripta Manum.
– P.A.C. van Gool & C. van der Meulen, Defensieve geneeskunde: een onderzoek naar de mogelijke keerzijde van medische aansprakelijkheid (2018) Letsel & Schade, nr. 1.

Praktijkgebieden: civiel, ambtenaar (rechtspositie), militair, veteraan, politie en arbeidsongeval.