Betrouwbare rechtshulp bij letsel

Auto

Heeft u letsel na een auto-ongeluk? U heeft lichamelijke klachten of geestelijk letsel waardoor u extra kosten maakt?

Heeft u letsel na een auto-ongeluk? U heeft lichamelijke klachten of geestelijk letsel waardoor u extra kosten maakt? Mogelijk loopt u inkomsten mis doordat u tijdelijk niet kunt werken. Als de tegenpartij aansprakelijk is voor het auto-ongeluk, dan zorgen wij ervoor dat al uw schade wordt vergoedt.

Als letselschadeadvocaten geven wij juridische hulp bij letselschade na een auto-ongeluk. Neem contact met ons op en wij gaan uw schade verhalen bij de tegenpartij.

De voordelen:

 • Geen juridische zorgen: wij nemen u al het werk uit handen
 • Meer rust: u kunt de tijd nemen om rustig te herstellen
 • Hogere schadevergoeding: dankzij samenwerking met verschillende specialisten
 • Neem direct contact met ons op!

Heeft u letsel? Klik hier en mail ons direct. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een eerste, gratis advies. U kunt uw dossier uit handen geven. Wij claimen de maximale schadevergoeding bij de tegenpartij. De kwaliteit van ons traject is gegarandeerd goed.

Neem vandaag nog contact op

Boek hier een gratis consult

Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.

Letsel na een auto-ongeluk, wat nu?

Na een auto-ongeluk is het allerbelangrijkste dat u eerst zorgt voor uw veiligheid. Heeft u pijn, klachten, verwondingen (lichamelijk letsel) of geestelijke schade, laat u zich dan zo spoedig mogelijk medisch onderzoeken door uw huisarts of in het ziekenhuis.

Om een schadevergoeding te kunnen eisen is het ook van belang dat u zoveel mogelijk bewijsmateriaal verzameld over de toedracht van het ongeval.

 • Vul het schadeformulier duidelijk en zo volledig mogelijk in;
 • Maak foto’s van het ongeval, noteer het kenteken van andere voertuigen;
 • Noteer de naam, het telefoonnummer en het adres van de tegenpartij en eventuele getuigen.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina.

Dolderman Letselschade

Baanbrekende rechtspraak PTSS

Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.

Gratis zaak evaluatie

Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.

Stap 1

Dien uw claim in

Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.

Stap 2

Wij ondernemen actie

Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.

Stap 3

Wij strijden voor u

Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.

Name(Vereist)
Laatste nieuws

Blogs

Waar kunnen we u bij helpen?

Als een aanrijding plaatsvindt tussen twee auto’s zal bepaald moeten worden wie schuldig is aan het ongeval. Met andere woorden, welke bestuurder heeft de verkeersregels overtreden. Bekende regels zijn: ’rechts heeft voorrang’, ‘rechtdoor heeft voorrang op afslaand verkeer’ en ‘voldoende afstand bewaren op voorligger’.

De verkeersdeelnemer die zich niet aan de verkeersregels houdt, is meestal ook aansprakelijk voor de letselschade na een auto-ongeluk. Onderzoek zal moeten uitwijzen wie een verkeersovertreding is begaan. De partij die schadevergoeding eist zal moeten bewijzen dat de ander aansprakelijk is.

Onze advocaten kunnen u hiermee helpen. Ons eerste advies is gratis.

In de praktijk komt het vaak voor dat beide bestuurders een verkeersfout hebben gemaakt. De schuld en dus ook de schadevergoeding zal dan verdeeld moeten worden.
Het is dus erg belangrijk dat u na een ongeval nauwkeurig vastlegt wat er is gebeurd. Maak foto’s, noteer de naam van de tegenpartij en getuigen en vul het schadeformulier zo goed mogelijk in.

De automobilist kan zijn schade pas vergoed krijgen, als duidelijk is dat het auto-ongeluk is veroorzaakt door de schuld van de tegenpartij.
Huisbezoek mogelijk. Heeft u letsel door een auto-ongeluk en kunt u daardoor niet naar ons advocatenkantoor komen? Het is mogelijk dat een letselschade expert u thuis bezoekt. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Om een schadevergoeding te kunnen claimen moet allereerst de tegenpartij aansprakelijk worden gesteld. Het slachtoffer moet bewijzen dat de tegenpartij schuldig is aan het auto-ongeluk.

Na de erkenning van de aansprakelijkheid kan het slachtoffer een schadevergoeding krijgen. Het slachtoffer moet bewijzen dat hij medisch letsel door het ongeluk heeft. Ook moet het slachtoffer bewijzen dat hij door het ongeval extra kosten moet maken en inkomsten mist.

Schadevergoeding claimen is een ingewikkelde juridische procedure vol met valkuilen.

De schadevergoeding berekenen

Als de veroorzaker van de aanrijding (meestal zijn verzekeraar) de aansprakelijkheid heeft erkend, dan kan een schadevergoeding worden geëist. De zogenaamde schaderegelingsfase vangt dan aan. In deze fase moeten een groot aantal werkzaamheden worden verricht voor een succesvolle schadeclaim:

 • De financiële schade (en het bewijs) moet worden verzameld;
 • De medische ongevalgevolgen moeten in kaart worden gebracht;
 • Berekenen van de hoogte van de schadevergoeding;
 • Schadeclaim indienen bij de tegenpartij;
 • Onderhandelen over de uiteindelijke schadevergoeding.

De schadeposten

Als de aansprakelijkheid voor de botsing is erkend, dan moeten alle kosten, gemiste inkomsten en het smartengeld welke door de botsing zijn veroorzaakt, betaald worden. De hoogte van de uiteindelijke schadevergoeding hangt af van diverse factoren; de letselschade-bedragen die worden uitgekeerd zijn afhankelijk van de schadeposten van het slachtoffer.

Schadeposten waarmee slachtoffers van een aanrijding vaak mee te maken hebben zijn:

 • Medische kosten;
 • Reiskosten;
 • Kosten huishoudelijke hulp;
 • Gemiste inkomsten;
 • Smartengeld.

Huisbezoek mogelijk! Kunt u door uw lichamelijke klachten niet naar ons advocatenkantoor komen, dan komt een van onze letselschade advocaten u thuis bezoeken. Direct contact voor een afspraak?

Kosten letselschade advocaat

Als de aansprakelijkheid door de schuldige is erkend, dan moeten ook de advocaatkosten worden betaald. Juridische hulp van een letselschade advocaat hoeft u dus niets te kosten!

Dolderman Letselschade advocaat werkt overigens ook op pro deo basis en we geven altijd gratis advies aan slachtoffers van een aanrijding. Met ingang van 1 januari 2014 bestaat ook de mogelijkheid om op no cure no pay te werken.

Onze letselschadeadvocaten claimen dagelijks schadevergoeding na een auto-ongeluk. Wij nemen de gehele procedure uit uw handen.

Heeft u pijn of klachten na het auto-ongeluk? Onze letselschadeadvocaten berekenen hoeveel schade u kunt claimen. Onze claim valt vaak hoger uit dan het aanbod wat de verzekeraar u doet. Wij streven voor onze cliënten altijd naar de maximale schadevergoeding, zodat u in de toekomst niet met schade blijft zitten.

Een aanrijding van achteren of een kop-staart botsing is de meest voorkomende botsing tussen auto’s. De schade van een aanrijding van achteren kan variëren van blikschade tot ernstig blijvend letsel. Veel voorkomend letsel bij slachtoffers van een aanrijding van achteren zijn:

 • Nekpijn:
 • Hoofdpijn;
 • Rugpijn;
 • Whiplash.

Bij een achterop botsing is de automobilist die achterop is geklapt meestal ook aansprakelijk en draait dan ook op voor de schade van het slachtoffer.

Wilt u meer lezen over “van achteren aangereden”.

Gratis letselschade advies. Wilt u gratis juridisch advies of wilt u direct één van onze letselschade advocaten inschakelen? Stuur een bericht. Wij berekenen uw huidige- en toekomstige schade. Vervolgens dienen wij de schadeclaim bij de tegenpartij in. Klik op de link en vertel ons wat er is gebeurd.

Ernstig lichamelijk letsel zoals dwarslaesie, amputatie, hersenletsel of botbreuken hebben blijvende gevolgen voor het slachtoffer. Levenslang zal een slachtoffer extra kosten moeten maken in verband met zijn letselschade. Ook is vaak sprake van inkomensverlies omdat het slachtoffer niet meer kan werken.

Dolderman Letselschade Advocaten werkt met een team van specialisten om ervoor te zorgen dat een slachtoffer zijn volledige schade vergoed krijgt. Wij schakelen deskundigen in om uw huidige- en toekomstige letselschade te berekenen.

Letselschade na een auto-ongeluk? Schakel de juiste juridische hulp in. Klik hier, vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Een kettingbotsing komt meestal voor op de snelweg. Plotselinge filevorming of een moment van onoplettendheid kan al snel leiden tot een botsing waarbij meerdere auto’s of vrachtwagens zijn betrokken.

Over het algemeen is de bestuurder die achterop de andere auto klapt aansprakelijk voor de schade.

Het claimen van letselschade na een auto-ongeluk is een ingewikkelde juridische procedure. Vaak ligt de verzekeraar van de tegenpartij dwars. Er ontstaat discussie met de verzekeraar over de hoogte van de schade.

Veel voorkomende twistpunten zijn:

 1. De verzekeraar weigert de aansprakelijkheid te erkennen;
 2. De relatie tussen de klachten en het ongeval wordt ontkend;
 3. De hoogte van de schade wordt bestreden.

Wij kunnen u helpen met het claimen van een rechtvaardige schadevergoeding. Indien noodzakelijk, leggen wij uw zaak aan de rechter voor.

 • Heeft u juridische hulp nodig omdat u n.a.v. een auto-ongeluk wordt geconfronteerd met letselschade? Profiteer van onze ervaring met het claimen van schade. Wij zijn lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten, dus de kwaliteit van ons letselschadetraject is gegarandeerd goed.
 • Wij claimen een volledige compensatie voor uw letselschade;
 • Wij nemen uw zorgen uit handen en begeleiden u door het hele proces;
 • Pro deo advocaat of no cure no pay mogelijk.

Als u letsel heeft opgelopen na een ongeval, komt er veel op u af. U kunt vragen hebben over de behandeling van uw dossier, de kosten van een letselschadeadvocaat, geschillen met de verzekeraar, de vergoeding van het eigen risico, de aansprakelijkheid van uw werkgever, etc.

Klik hier en bekijk de meest gestelde vragen. Zodoende raakt u goed geïnformeerd.

Team

Ontmoet onze deskundigen

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Julian Staal

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Specialist Letselschade

085-0240041
Wat wij bieden

Onze Specialismen

Auto

 • Juridisch Advies: Uitleggen van rechten en mogelijke stappen.
 • Onderhandelingen Voeren: Streven naar een eerlijke schadevergoeding.
 • Hogere schadevergoeding: dankzij samenwerking met specialisten.

Letselschade na auto ongeluk

Motor

 • Juridisch inzicht voor motorrijders: Advies over potentiële claims en vergoedingen
 • Maatwerk in juridische strategie: Maximaliseren van compensatie voor verlies
 • Expertise in gerechtelijke procedures: Professionele bijstand bij juridische geschillen

Letselschade na motor ongeluk

Brommer / Scooter

 • Schadeclaims experts: Maximale schadevergoeding voor na uw ongeval.
 • Juridisch Advies Brommer: Persoonlijk advies voor uw specifieke zaak
 • Compensatie experts: ervaar de professionele afwikkeling na een ongeval.

Schadeclaim na brommer/scooter ongeval

Fiets

 • Juridische bescherming fietsers: Compensatie minimaal 50%
 • Herstelbegeleiding voor fietsers: Ondersteuning bij herstel na een ongeval.
 • Hogere schadevergoeding: krijg meer uitgekeerd dan aanbod verzekeraar.

Letselschade na ongeval met fiets

Voetganger

 • Juridische bescherming voetgangers: Ontvang minimaal 50% compensatie.
 • Voetgangersrechten na ongeval: Duidelijke uitleg over rechten na aanrijdingen.
 • Juridische ontzorging: U hoeft zich niet te verdiepen in wet- en regelgeving.

Verkeersongeval als voetganger

Verkeersongeval

 • Geen juridische zorgen: wij nemen u al het werk uit handen
 • Meer rust: u kunt de tijd nemen om rustig te herstellen
 • Hogere schadevergoeding: dankzij samenwerking met verschillende specialisten

Letselschade na verkeersongeval

Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden

Wij vechten om u te geven wat u verdient.

Uitspraken en schikkingen

We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.