Wij claimen schade bij

Whiplash Utrecht

Een auto-ongeluk, een bedrijfsongeluk of een ander ongeval dat whiplash klachten tot gevolg heeft, kan het leven van een slachtoffer en zijn gezin flink ondersteboven zetten. Onze letselschade advocaten in Utrecht behandelen veel zaken waarbij sprake is van een whiplash.

Wij zijn goed bekend met de ernstige gevolgen van een whiplash, zowel op medisch als op financieel gebied. Onze advocaten staan klaar om u te helpen. Stap voor stap naar de maximale schadevergoeding.

Waarom Dolderman Letselschade Advocaat:

 • Wij werken in de hele regio Utrecht, dus wij zijn altijd ‘in de buurt’;
 • Wij gaan direct voor u aan de slag;
 • Hoge schadevergoeding dankzij samenwerking met verschillende specialisten.

Heeft u last van whiplash klachten? Klik hier en mail ons direct. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een eerste, gratis advies. Onze letseladvocaten nemen uw dossier meteen in behandeling.

Dolderman Letselschade Advocaat claimt in elke zaak een rechtvaardige schadevergoeding bij de tegenpartij. Ons kantoor is aangesloten bij de LSA; de kwaliteit van ons traject voldoet aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Whiplash klachten

Whiplash klachten ontstaan vaak na een auto ongeluk, met name bij een kop-staartbotsing of bij een botsing waarbij het slachtoffer van achter wordt aangereden. Door de klap van de aanrijding wordt het hoofd heftig voor- en achteruit geslingerd.

Whiplash slachtoffers hebben vaak last van de volgende symptomen:

 1. Pijn in de nek;
 2. Hoofdpijn;
 3. Schouderklachten;
 4. Concentratieproblemen, vermoeidheid en geheugenstoornis.

Is uw letsel te wijten aan een fout van de tegenpartij? Dan zal die partij u een volledige schadevergoeding moeten betalen. Dit is zeer specialistisch werk. Onze whiplash advocaten behandelen op dagelijkse basis zaken waarbij sprake is van een whiplash. Klik hier en meld uw letselschade. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor een eerste, gratis advies.

Neem vandaag nog contact op

Boek hier een gratis consult

Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.

Wij nemen uw zorgen uit handen

Als u een whiplash advocaat van DLA inschakelt om u te begeleiden, dan wordt u gedurende het gehele letseltraject volledig ondersteund. De voordelen op een rij:

 1. al uw schade wordt vergoedt;
 2. u kunt zich volledig richten op het genezingsproces;
 3. u hoeft zich niet bezig te houden met ingewikkelde juridische vragen.

Neem contact op: vertel ons wat er is gebeurd

Whiplash schadevergoeding claimen? Letseladvocaten gaan voor u direct aan de slag om zo snel als mogelijk voorschotten voor u uitbetaald te krijgen.

Vertel ons wat er precies is gebeurd. Wij bellen u vervolgens binnen 24 uur terug om uw zaak te bespreken.

Dolderman Letselschade

Baanbrekende rechtspraak PTSS

Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.

Gratis zaak evaluatie

Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.

Stap 1

Dien uw claim in

Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.

Stap 2

Wij ondernemen actie

Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.

Stap 3

Wij strijden voor u

Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.

Name(Vereist)
Laatste nieuws

Blogs

Waar kunnen we u bij helpen?

Indien u een whiplash heeft opgelopen, bent u mogelijk niet meer in staat om (evenveel) te werken. U ontvangt minder inkomen, terwijl de vaste lasten gewoon betaald dienen te worden. U lijdt financiële schade.

Gedurende het letselschadetraject zal alles er op gericht zijn om zo snel mogelijk beter te worden. Medische behandelingen maken onderdeel uit van dit proces. U maakt extra kosten.

Ook kan het zijn dat u thuis extra hulp nodig heeft. Of dat u noodgedwongen rust moet houden, terwijl u normaal gesproken had kunnen genieten van een welverdiende vrije dag. Dit zijn enkele gevolgen van een whiplash. Hier zal een vergoeding tegenover moeten staan.

Onze advocaten spannen zich in om een volledige schadevergoeding te eisen voor slachtoffers met letsel. Een vergoeding die moet voorkomen dat u in de toekomst nog met schade blijft zitten. Wij brengen de situatie, financieel gezien, zoveel mogelijk terug naar de situatie van vóór het ongeval. Dit is het uitgangspunt.

Om te bepalen hoeveel schade u kunt verhalen, zal onze whiplash advocaat eerst uw medische en financiële schade inzichtelijk moeten maken. Daarna zullen wij met behulp van de beste rekenmeesters de hoogte van de vergoeding berekenen.

Als het exacte bedrag vaststaat zullen wij een schadeclaim indienen die recht doet aan uw letsel. De uitkering kan fors uitpakken omdat alle kosten moeten worden vergoed.

Veel voorkomende schadeposten zijn:

 • Medische kosten;
 • Reiskosten;
 • Kosten voor huishoudelijke hulp;
 • Gemiste inkomsten, vooral bij arbeidsongeschiktheid;
 • Pensioenschade;
 • Smartengeld.

Als whiplash advocaten nemen wij uw zorgen uit handen en zullen wij u in elke stap van het letselschadetraject begeleiden. Onze juridische hulp heeft tot doel een zo hoog mogelijke schadevergoeding te realiseren.

Gedurende het traject zullen wij:

 • De tegenpartij aansprakelijk stellen;
 • Uw medische schade inzichtelijk maken;
 • Uw financiële schade berekenen;
 • Voorschotten claimen;
 • Onderhandelen met de verzekeraar;
 • Een rechtvaardige schadeclaim indienen.

Nekklachten na een aanrijding? Mogelijk is er sprake van een whiplash. Dit heeft grote gevolgen voor uw dagelijks leven. U loopt forse schade op en deze schade wilt u volledig vergoed zien.

Dolderman Letselschade Advocaat in Utrecht is landelijk bekend om zijn ervaring en succes met het claimen van schadevergoeding voor letsel door verkeersongevallen.

Wij zijn goed bekend met whiplash schade en we hebben alle middelen in huis om uw huidige- en toekomstige letselschade volledig vergoed te krijgen.

Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letsel, dan dienen wij een schadeclaim voor u in. Welk bedrag wij voor u kunnen eisen, is afhankelijk van de ernst van uw klachten, de gemaakte kosten en de gemiste inkomsten. Een whiplash kan ernstig zijn, waardoor de claim fors kan zijn.

 • Kunt u door uw lichamelijk letsel niet naar ons letselschadebureau in Utrecht komen? Wij begrijpen uw situatie en daarom komen onze whiplash advocaten desgewenst naar u toe!

Indien u een whiplash heeft opgelopen door een ongeluk, en de tegenpartij is daarvoor aansprakelijk, dan heeft u recht op schadevergoeding. De redelijk gemaakte advocaatkosten moeten ook worden betaald (door de tegenpartij). Het inschakelen van een letselschade advocaat hoeft u dus niets te kosten. Klik hier en meld uw letselschade. U ontvangt gratis juridisch advies.

Bij een kop-staartbotsing is meestal de bestuurder van het motorvoertuig die u aanreed aansprakelijk. Hij of zijn verzekeraar zal dus uw schade moeten vergoeden.

 • Ons letselschadebureau ligt aan de van Asch van Wijckskade 31 in de binnenstad van Utrecht. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Onze advocaten werken in de hele provincie.
Team

Ontmoet onze deskundigen

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Julian Staal

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Specialist Letselschade

085-0240041

Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden

Wij vechten om u te geven wat u verdient.

Uitspraken en schikkingen

We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.