Wij claimen schade bij

Hersenletsel

Wanneer u of uw dierbare wordt geconfronteerd met hersenletsel veroorzaakt door het handelen van een ander, dan moet u ervoor zorgen dat u een ervaren letselschade advocaat in de hand neemt.

Wanneer u of uw dierbare wordt geconfronteerd met hersenletsel veroorzaakt door het handelen van een ander, dan moet u ervoor zorgen dat u een ervaren letselschade advocaat in de hand neemt. DLA heeft al veel letselschade slachtoffers geholpen bij het indienen van schadeclaims. Een letselschade advocaat van DLA is betrouwbaar en deskundig en zorgt ervoor dat uw schade maximaal wordt gecompenseerd.

Hersenletsel kan meerdere traumatische oorzaken hebben zoals een verkeersongeval, blootstelling aan giftige stoffen, een bedrijfsongeval, geweld of een valpartij. De gevolgen van traumatisch hersenletsel zijn ernstig en gevarieerd zoals coma of vermindert bewustzijn, krachtverlies, halfzijdige verlamming, verminderd denkvermogen, geheugenproblemen en verandering in het karakter.

Onherstelbare schade

Als de hersenschade is opgetreden, is het vaak niet meer mogelijk dit weer ongedaan te maken. Het slachtoffer zal moeten revalideren om ervoor te zorgen zo goed als mogelijk met zijn beperkingen te kunnen omgaan. Dit kost veel energie van het slachtoffer en zijn gezin. Maar dat niet alleen, aan een behandeling kunnen medische kosten verbonden zijn en vaak zal het gezin door het wegvallen van een kostwinner worden geconfronteerd met een terugval in het inkomen.

DLA helpt bij het verkrijgen van een letselschade vergoeding

DLA zorgt ervoor dat kosten voor de revalidatie betaald moeten worden door de veroorzaker van het letsel. Ook de kosten van eventuele aanpassingen in het huis en andere praktische hulpmiddelen om het leven na een hersenletsel trauma draaglijker te maken, claimen wij. DLA staat klaar om u en uw partner te ondersteunen bij het letsel. U wordt stap voor stap begeleidt door het hele letselschadetraject.

DLA werkt samen met de beste specialisten

Ondersteund door erkende medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en financieel specialisten streven wij naar een maximale vergoeding van uw letsel en smartengeld.

Neem vandaag nog contact op

Boek hier een gratis consult

Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.

Slachtoffer centraal

Bij DLA staat het slachtoffer centraal. Dat betekent dat de tijd wordt genomen om te luisteren naar de wensen en behoeften van de cliënten. In heldere en begrijpelijke taal wordt u continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in uw letselschadezaak. Er wordt zo effectief mogelijk gewerkt om zo snel en goed als mogelijk een maximale schadevergoeding voor de cliënten te krijgen.

Gratis letselschade advies

DLA vindt dat slachtoffers goed geaviseerd moeten kunnen worden bij letselschade. Daarom geeft DLA gratis juridisch advies. Wilt u weten of uw letsel geclaimd kan worden of wilt u direct een schadeclaim indienen, neem dan contact met op. Bel 085-0240041 of vul het contactformulier in en u wordt teruggebeld.

Dolderman Letselschade

Baanbrekende rechtspraak PTSS

Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.

Gratis zaak evaluatie

Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.

Stap 1

Dien uw claim in

Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.

Stap 2

Wij ondernemen actie

Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.

Stap 3

Wij strijden voor u

Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.

Name(Vereist)
Laatste nieuws

Blogs

Team

Ontmoet onze deskundigen

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Julian Staal

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Specialist Letselschade

085-0240041

Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden

Wij vechten om u te geven wat u verdient.

Uitspraken en schikkingen

We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.