Wij claimen schade bij

Andere letselschade Utrecht

Bent u gewond geraakt door een ongeval in de regio Utrecht? U heeft letsel en u wilt een schadevergoeding eisen? Onze letselschade advocaten zijn zeer ervaren met het indienen van schadeclaims.

Bent u gewond geraakt door een ongeval in de regio Utrecht? U heeft letsel en u wilt een schadevergoeding eisen? Onze letselschade advocaten zijn zeer ervaren met het indienen van schadeclaims. Wij staan klaar u om te helpen.

U loopt letsel op wanneer u gewond bent geraakt door een ongeval. Het letsel kan bestaat uit lichamelijke verwondingen, pijn of psychische klachten. Is het ongeluk te wijten aan de fout van een ander? Dan stellen onze letseladvocaten voor u de tegenpartij aansprakelijk.

Wij berekenen uw schade en vorderen de maximale schadevergoeding. Vanuit ons kantoor in Utrecht staan wij slachtoffers in heel Nederland bij.

De voordelen:

● Geen juridische zorgen: wij nemen u al het werk uit handen
● Meer rust: u kunt de tijd nemen om rustig te herstellen
● Hoge schadevergoeding: dankzij samenwerking met verschillende specialisten

Heeft u letsel? Klik hier en vertel ons wat er precies is gebeurd. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur gratis juridisch advies. Wij werken voor slachtoffers uit heel Nederland. De kwaliteit van ons traject voldoet aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen. U bent verzekerd van de beste juridische hulp.

Als het ongeval is veroorzaakt door de tegenpartij en de aansprakelijkheid wordt erkend, dan moeten de door u gemaakte kosten volledig worden vergoed. Ook gemiste inkomsten en smartengeld moeten worden betaald.

Oorzaken van letselschade

Veel voorkomende ongelukken/oorzaken waarbij wij juridische hulp aan slachtoffers verlenen zijn:

• Misdrijf, mishandeling;
• Gebrekkige producten;
• Vallen, uitglijden;
• Letselschade door sportongeval;
• Trap van een paard.

Echter, de meest voorkomende oorzaken van letselschade, zijn ongelukken in het verkeer en arbeidsongevallen. Onze letselschadeadvocaten kunnen u voorzien van rechtsbijstand bij elke vorm van letselschade, door welke oorzaak dan ook.

Neem vandaag nog contact op

Boek hier een gratis consult

Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.

Wij begeleiden u stap voor stap!

Als u een advocaat van DLA inschakelt om u te voorzien van rechtsbijstand, wordt u gedurende het gehele letselschade traject, stap voor stap, begeleid.

● Ons traject voldoet aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen;
● Wij gaan daadkrachtig te werk;
● Wij werken ook pro deo en op basis van no-cure-no-pay;

Neem contact op: vertel ons wat er is gebeurd

Letselschade? U ontvangt gratis juridisch advies. Op uw verzoek claimen wij de maximale schadevergoeding bij de tegenpartij. U heeft meer rust, minder zorgen en meer tijd voor medisch herstel. U kunt rekenen op de beste juridische begeleiding.

Dolderman Letselschade

Baanbrekende rechtspraak PTSS

Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.

Gratis zaak evaluatie

Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.

Stap 1

Dien uw claim in

Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.

Stap 2

Wij ondernemen actie

Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.

Stap 3

Wij strijden voor u

Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.

Name(Vereist)
Laatste nieuws

Blogs

Waar kunnen we u bij helpen?

Een ongeval met letselschade tot gevolg kan uw (gezins-) leven volledig op de kop zetten. Bij blijvend letsel zal een slachtoffer de gevolgen van een ongeval zijn hele leven lang meeslepen.

Het is dus van groot belang dat u een ervaren en deskundige letselschade advocaat inschakelt, zodat uw rechten maximaal worden verdedigd, met het doel een schadevergoeding te krijgen, die al uw financiële schade compenseert.

DLA zorgt ervoor dat uw huidige- en toekomstige letselschade volledig wordt vergoed. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, wij berekenen de schadevergoeding en onderhandelen met de tegenpartij. Klik hier en neem nu contact op voor gratis letselschade advies.

Wij claimen ook schade voor werknemers die ziek zijn geworden van het werk en/of de werkomstandigheden. Als uw werkgever zijn zorgplicht heeft geschonden en de schade is ontstaan door uw werkzaamheden, dan is uw werkgever aansprakelijk voor uw letsel en moet hij u een schadevergoeding betalen.

Heeft u een beroepsziekte zoals:
• RSI;
• Burn-out;
• Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS);
• Asbestkanker.

Wilt u een spoedig advies van onze letselschadeadvocaten, vul dan het contactformulier in.

Een van de zwaarste letsels is een dwarslaesie. Een dwarslaesie heeft gevolgen op alle aspecten van het leven. Dolderman Letselschade advocaat in Utrecht is bekend met de medische en financiële gevolgen van een dwarslaesie.
Ons advocatenkantoor ligt in de historische binnenstad van Utrecht aan de Van Asch van Wijckskade 31. Onze experts werken in de hele regio en op uw verzoek wordt een slachtoffer thuis bezocht.

Vanuit ons advocatenkantoor in Utrecht hebben wij al veel slachtoffers met verschillende vormen van letsel geholpen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade bij:

• Beenletsel;
• Armletsel;
• Amputatie;
• Botbreuken;
• Brandwonden;
• Dystrofie;
• Psychische schade;
• Hersenletsel.

Letsel bij een ondernemer kan bijzonder vervelend zijn, met name als de ondernemer tijdelijk of blijvend zijn werkzaamheden in zijn onderneming niet meer kan uitoefenen.

Is er sprake van uitval van de ondernemer, dan is het van groot belang dat zo snel als mogelijk voorschotten worden uitbetaald om vervangende arbeidskrachten in te schakelen om het bedrijf in stand te houden. Wij werken met arbeidsdeskundigen en bedrijfseconomen zodat wij de juiste maatregelen kunnen treffen om uw bedrijf te redden.

• Heeft u ernstig lichamelijk letsel en kunt u daardoor niet naar ons advocatenkantoor in Utrecht komen? Onze letselschade expert bezoekt u thuis!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Julian Staal

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Specialist Letselschade

085-0240041

Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden

Wij vechten om u te geven wat u verdient.

Uitspraken en schikkingen

We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.