Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

Telefoonnummer: 085-0240041 – Mail: Info@dlsa.nl
Herculeslaan 24, 3584 AB Utrecht

CEO

Beschrijving

Mr. Vincent Dolderman studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht. Na een opleiding aan de KMA heeft hij 3 jaar als officier-jurist bij de Koninklijke Landmacht gewerkt. Na zijn periode bij Defensie, heeft hij in 2004 de overstap gemaakt naar de (letselschade) advocatuur.

Zijn specialisme is letselschade voor ambtenaren en met name militairen, veteranen en politie. In de loop der jaren heeft Vincent Dolderman meerdere baanbrekende uitspraken op zijn naam kunnen schrijven. Hij verschijnt ook regelmatig in de pers. Vincent Dolderman is eigenaar van het letselschade kantoor. Om de kwaliteit van het kantoor te handhaven heeft Vincent de LSA-opleiding gevolgd waaraan zeer strenge eisen zijn opgenomen zoals: minimaal 5 jaar advocaat en ruime ervaring in het claimen van letselschade. Vincent Dolderman is lid van de specialisatieverenigingen Militaire Balie, Letselschade Advocaat LSA, Werkgroep artsen en ASP. Vincent Dolderman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: letselschaderecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd

Praktijkgebieden: civiel, ambtenaar (rechtspositie), militair, veteraan, politie, dwarslaesie, traumatisch hersenletsel, hitteletsel, Chroom 6 en burnpit.