Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

Telefoonnummer: 085-0240041 – Mail: Info@dlsa.nl
Herculeslaan 24, 3584 AB Utrecht

Ons teamlid

Beschrijving

Mr. Yvonne Slob studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (master Aansprakelijkheid & Verzekering). Na haar studie is Yvonne voor een korte periode werkzaam geweest bij een organisatie die optreedt voor verzekeraars. Al snel maakte zij de overstap naar de advocatuur en treedt zij vanaf dat moment op voor slachtoffers.

Sinds 1 november 2019 is Yvonne in dienst bij DLSA. Hiervoor heeft zij bij verschillende advocatenkantoren gewerkt waar zij ervaring heeft opgedaan in het bijstaan van slachtoffers van bijvoorbeeld verkeersongevallen, arbeidsongevallen en medische kunstfouten. Ook heeft zij ervaring in het bijstaan van zelfstandig ondernemers. Yvonne heeft in juni 2019 de Grotius specialisatieopleiding Personenschade (LSA-opleiding) afgerond. Aan deze opleiding zijn zeer strenge eisen opgenomen zoals: minimaal 5 jaar advocaat en ruime ervaring in het claimen van letselschade. Yvonne Slob heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: letselschaderecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Praktijkgebieden: civiel, ambtenaar (rechtspositie) dwarslaesie, militaire letselschade, arbeidsongeval, letsel bij Directeur Groot Aandeelhouder, politie, veteraan, Chroom 6 en burnpit.