Vacature jurist letselschade

Wij zoeken iemand met empathisch vermogen die niet in paniek raakt als de cliënt even niet binnen de lijntjes kleurt, maar altijd in oplossingen denkt.
Vacature letselschade advocaat

Over DLSA

Bij DLSA zijn we toegewijd aan het verlenen van hoogwaardige juridische bijstand aan slachtoffers van letselschade. Ons team van ervaren professionals werkt met passie en expertise om rechtvaardige compensatie te verkrijgen voor cliënten die getroffen zijn door ongevallen, medische fouten of dagelijks de gevolgen van PTSS ondervinden. We streven naar persoonlijke en doeltreffende oplossingen voor elke cliënt.

Functieomschrijving vacature jurist letselschade

Wij zijn op zoek naar een kundige en gemotiveerde Jurist Letselschade om ons team te versterken. Als Jurist Letselschade bij DLSA behandel je zelfstandig letselschadedossiers en ondersteun je cliënten in hun traject naar rechtvaardige schadevergoeding. Je werkt nauw samen met diverse betrokken partijen en zorgt voor een zorgvuldige afhandeling van de claims.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Behandelen van letselschadedossiers van A tot Z.
 • Adviseren en begeleiden van cliënten gedurende het gehele schadeproces.
 • Voeren van onderhandelingen met verzekeraars en andere betrokken partijen.
 • Opstellen van aansprakelijkstellingen, schadeberekeningen en juridische stukken.
 • Verzamelen en beoordelen van medische en juridische documentatie.
 • Onderhouden van contacten met medische experts, arbeidsdeskundigen en andere specialisten.
 • Zorgen voor een nauwkeurige administratie en dossierbeheer.

Functie-eisen vacature jurist letselschade

 • Afgeronde juridische opleiding (HBO/WO), bij voorkeur met specialisatie in letselschade.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen letselschade.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen.
 • Proactieve en oplossingsgerichte houding.
 • Sterke analytische vaardigheden en nauwkeurigheid.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Ervaring met onderhandelen en het behalen van resultaten.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een hecht en professioneel team.
 • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een werkomgeving waarin eigen initiatief en verantwoordelijkheid worden gewaardeerd.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Kopje koffie komen drinken?

Een rondleiding op ons kantoor voorafgaande aan een sollicitatie is ook mogelijk!

We hebben je nodig!

Solliciteer!
Ben jij de ambitieuze en enthousiaste administratief medewerker die wij zoeken? Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds, Vaste baan, parttime uren: 24-40 per week

Neem vandaag nog contact op

Boek hier een gratis consult

Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.

Het claimen van letselschade kan op verschillende manieren gebeuren. Dolderman Letselschade Advocaten streeft naar optimale rechtsbijstand voor slachtoffers. Wij vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor onze cliënten. Wij handelen volgens onze kernwaarden, zodat wij voor u het best mogelijke resultaat kunnen behalen.

Dolderman Letselschade Advocaten streeft voortdurend naar:

Onze visie en kernwaarden

Onze letselschade advocaten vinden het belangrijk dat een slachtoffer bij aanvang van een letselschadeprocedure informatie ontvangt over wat hem te wachten staat. Wij leggen dan ook in begrijpelijke taal de verschillende stappen in het letselschadetraject uit.

Ook adviseren wij onze cliënten over de gevolgen van bepaalde beslissingen in de procedure.

Communicatie betekent voor onze letseladvocaten ook dat een slachtoffer precies weet wat er in zijn procedure speelt. Wij houden onze cliënten dan ook volledig op de hoogte van de stand van zaken. Onze advocaten zijn bereikbaar per email, telefoon en een gesprek op kantoor of bij het slachtoffer thuis behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Onze dienstverlening richt zich op de wensen en behoeften van onze cliënten. Dat betekent dat wij ook luisteren naar onze cliënten en openstaan voor de mening van het slachtoffer. Wij proberen onze cliënten zoveel mogelijk te betrekken in de procedure.

Wij streven naar een actieve en daadkrachtige aanpak van uw letselschade. Dat betekent dat onze advocaten de zaak direct oppakken en ook de leiding nemen in het proces. Wij nemen de hele zaak uit handen van het slachtoffer.

Dat betekent overigens niet dat wij zonder de informatie van onze cliënten kunnen. Het claimen van een letselschadevergoeding is een proces dat de advocaat samen met het slachtoffer moet doorlopen.

Onze advocaten hebben geen enkele band met enige verzekeraar. Wij hebben maar één belang en dat is het belang van onze cliënten. Wij zijn volkomen onafhankelijk en dienen exclusief het belang van slachtoffers.

Dolderman Letselschade Advocaat heeft ruime ervaring in het claimen van schade en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Kwaliteit gegarandeerd. Wij streven ernaar om onze cliënten de best mogelijke juridische hulp te bieden bij letselschade.

Ik kan een ieder die betrokken is bij een conflict of arbeidsongeval waarbij mogelijk sprake is van schade en/of letsel aanraden om contact op te nemen met mr. Dolderman. Het is een gedreven advocaat die het belang van zijn cliënt voor alles stelt.

Lees meer over de ervaring van J.G.L. Wecke

Zaakwaarneming

Het kantoor draagt er zorg voor dat bij vakantie of langdurige afwezigheid van de advocaat en de jurist voor een goede vervanging wordt gezorgd of dat het dossier intern dan wel extern wordt overgedragen in goed overleg met de cliënt.

Bij geplande afwezigheid wordt de zaakwaarnemer zo goed mogelijk geïnformeerd over de inhoud van de zaak, de afspraken met de cliënt, de stand van zaken in het dossier, de te nemen vervolgstappen en de eventuele bereikbaarheid van de behandelend advocaat in geval van spoed. Deze gegevens worden schriftelijk vastgelegd in een testament waardoor een soepele zaakwaarneming wordt gewaarborgd.

Bij niet geplande zaakwaarneming draagt het kantoor er zorg voor dat het dossier zo spoedig mogelijk door een vervangend advocaat wordt bestudeerd en er zo spoedig mogelijk contact wordt opgenomen met de cliënt over de ontstane situatie om de mogelijkheid van zaakwaarneming en overdracht van de zaak te bespreken.

In nagenoeg elke zaak heeft de verantwoordelijke advocaat of jurist een behandelend advocaat of jurist. Daarmee willen wij veiligstellen dat uw zaak goed word behandeld.

Dolderman Letselschade Advocaten biedt slachtoffers deskundige rechtshulp bij het claimen van letselschade. Lees per jurist of advocaat wie lid zijn van de LSA, ASP en WAA.

Slachtoffers kunnen dan ook rekenen op eersteklas letsel-begeleiding. Wij helpen u en nemen uw zorgen uit handen.

Laatste nieuws

Blogs

Team

Ontmoet onze deskundigen

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Julian Staal

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Specialist Letselschade

085-0240041
Dolderman Letselschade

Baanbrekende rechtspraak PTSS

Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.

Gratis zaak evaluatie

Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.

Stap 1

Dien uw claim in

Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.

Stap 2

Wij ondernemen actie

Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.

Stap 3

Wij strijden voor u

Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.

Name(Vereist)

Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden

Wij vechten om u te geven wat u verdient.

Uitspraken en schikkingen

We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.