Wij claimen schade bij

Schadeposten letselschade

U lijdt letselschade. U wilt uw schade volledig vergoed zien. Welke schade komt voor vergoeding in aanmerking? Hieronder geven wij weer welke schade u kunt claimen.

U lijdt letselschade. U wilt uw schade volledig vergoed zien. Welke schade komt voor vergoeding in aanmerking? Hieronder geven wij weer welke schade u kunt claimen. Wij berekenen uw huidige- en toekomstige schade zeer nauwkeurig, zodat u niet met schade blijft zitten. Reageer nu. Neem contact op voor hulp bij het berekenen van uw schade.

Vul het contactformulier in:

  • Onze zeer nauwkeurige berekening leidt tot de max. schadevergoeding
  • Wij voorkomen dat u in de toekomst met schade blijft zitten
  • Samenwerking met rekenmeesters garandeert optimale schadeclaim

Alle kosten die u hebt moeten maken en alle inkomsten die u bent misgelopen, komen voor vergoeding in aanmerking. Denkt u naast financiële schade ook aan uw medische schade. Zowel op de korte termijn als op de lange termijn. Wij berekenen uw schade en claimen voor u de vergoeding waar u recht op heeft.

Overzicht van schadeposten

Hieronder een overzicht van de belangrijkste schadeposten die voor vergoeding in aanmerking komen. Aan de hand van specifieke vragen, één of meer persoonlijke gesprekken en onze inventarisatielijst, berekenen onze letselschadeadvocaten uw volledige schade.

Economische kwetsbaarheid

Soms kan het slachtoffer ondanks zijn letsel toch zijn werk blijven uitoefenen; er is dan geen inkomensschade. Maar kan het slachtoffer zijn werk wel vol blijven houden? Loopt hij niet op zijn tenen? Is een uitval in de toekomst te verwachten? En zo ja, hoe zit het dan met de kansen op de arbeidsmarkt.

De praktijk leert dat mensen met een beperking soms moeilijker aan de slag kunnen komen. Voor deze onduidelijkheden of verminderde kansen op de arbeidsmarkt kan een schadevergoeding worden betaald.

Voor meer informatie over schadevergoeding, bekijk ook onze pagina: schadevergoeding letselschade

Na mijn arbeidsongeval heb ik Mr. Dolderman ingeschakeld voor het claimen van mij letsel. Door zijn hulp heeft het uitzendbureau en de werkgever schuld bekend en krijg ik een vergoeding voor mijn schade. Lees meer over de ervaring van Yassine

Neem vandaag nog contact op

Boek hier een gratis consult

Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.

Medische kosten

Alle denkbare medische kosten (aanschaf medicijnen, hulpmiddelen, behandelingen) die niet door de ziektekostenverzekeraar worden vergoed. Denk daarbij ook aan het eigen risico dat de ziektekostenverzekeraar in rekening brengt.

Laat ons uw dossier in behandeling nemen. Dit bespaart u een hoop tijd en energie. U hoeft zich niet verdiepen in wet- en regelgeving. U kunt de tijd nemen om rustig te herstellen.

Dankzij onze samenwerking met diverse specialisten, zijn wij in staat om voor onze cliënten de maximale schadever

Dolderman Letselschade

Baanbrekende rechtspraak PTSS

Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.

Gratis zaak evaluatie

Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.

Stap 1

Dien uw claim in

Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.

Stap 2

Wij ondernemen actie

Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.

Stap 3

Wij strijden voor u

Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.

Name(Vereist)
Laatste nieuws

Blogs

Waar kunnen we u bij helpen?

Door een ongeval kan kleding onherstelbaar beschadigen. Het slachtoffer moet vervolgens nieuwe kleding kopen. Ook kan het voorkomen dat een slachtoffer na een ongeval dikker wordt of juist afvalt waardoor zijn bestaande garderobe vervangen moet worden.

Als een slachtoffer door het ongeval in het ziekenhuis ligt of in een revalidatiecentrum, krijgt hij vaak te maken kosten voor bijvoorbeeld het huren van een tv en telefoon. Ook worden vaak extra toiletartikelen aangeschaft en wordt er gezorgd voor iets lekkers voor het bezoek.

Kosten die voor het ongeval al waren gemaakt, maar die door het ongeval geen nut meer hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aangeschafte seizoenskaart voor het voetbal of de museumjaarkaart.

Dit zijn de kosten die een slachtoffer moet maken omdat hij bijvoorbeeld een tuinman, aannemer of schilder moet inschakelen voor het onderhoud aan- of reparatie van zijn woning of tuin. Deze schade wordt alleen vergoed als het slachtoffer voor het ongeval het onderhoud aan zijn huis en tuin zelf verrichtte.

Reiskosten die worden gemaakt voor bijvoorbeeld medische behandeling. Het slachtoffer staat onder behandeling voor zijn letsel en moet zijn specialist regelmatig bezoeken. Ook parkeerkaartjes, treinkaartjes en buskaartjes / ov-transacties bewaren.

Kosten voor de aanpassimg van de woning (traplift, aangepaste w.c., weghalen van drempels) voor zover de kosten niet door de gemeente uit de WMO worden betaald.

Door het letsel kan het slachtoffer tijdelijk of blijvend bepaalde huishoudelijke werkzaamheden (wassen, strijken, stoffen etc) niet meer verrichten en moet daarvoor hulp inschakelen. Ook als nog geen kosten zijn gemaakt maar wel vaststaat dat huishoudelijke hulp nodig is, moet deze schade worden vergoed.

Met deze schadepost wordt de inkomensschade bedoeld. Om fiscale redenen wordt in de letselschaderegeling niet van inkomensschade gesproken.

Misgelopen overwerk, geen gebruik meer kunnen maken van de telefoon, laptop of leaseauto, een verloren of gewijzigde loopbaan, misgelopen promotie, pensioenschade en zelfs het mislopen van zwart werk vallen onder deze schadepost.

Team

Ontmoet onze deskundigen

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Julian Staal

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Specialist Letselschade

085-0240041

Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden

Wij vechten om u te geven wat u verdient.

Uitspraken en schikkingen

We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.