Wij claimen schade bij

Bedrijfsongeval Utrecht

Bent u het slachtoffer van een arbeidsongeval en wordt u geconfronteerd met letselschade? Door uw klachten / verwondingen maakt u extra kosten en loopt u inkomsten mis?

Bent u het slachtoffer van een arbeidsongeval en wordt u geconfronteerd met letselschade? Door uw klachten / verwondingen maakt u extra kosten en loopt u inkomsten mis?

Onze arbeidsongeval advocaten in Utrecht beoordelen uw zaak gratis. Wij begeleiden slachtoffers bij het aansprakelijk stellen van de werkgever. U hoeft niet te vrezen voor een conflict met uw werkgever. Onze letseladvocaten zorgen ervoor dat de onderlinge verstandhouding niet verslechterd!

Bovendien is een werkgever meestal goed verzekerd tegen bedrijfsongevallen met letsel. Uw schadeclaim wordt dus ingediend bij de verzekeraar van uw werkgever.

Vanuit ons advocatenkantoor in Utrecht geven wij rechtsbijstand aan werknemers na een ongeval op het werk. Wij zijn gespecialiseerd in het claimen van schade door bedrijfsongevallen.

Dolderman Letselschade Advocaat onderscheidt zich door:

  • Het geven van goede en duidelijke uitleg aan werknemers;
  • Ervaren en goed opgeleide letselschadeadvocaten;
  • Maximale inzet om een volledige schadevergoeding te eisen.

Heeft u letsel? Klik hier en mail ons direct. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een eerste, gratis advies. U kunt uw dossier uit handen geven.

Ons letselschadebureau bevindt zich aan de Herculeslaan 24 in Utrecht. Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Schadevergoeding bedrijfsongeval

Onze letselschade advocaten stellen uw werkgever aansprakelijk en claimen een schadevergoeding. Als u gewond bent geraakt of klachten ervaart door een ongeluk onder werktijd, en er is geen opzet in het spel, dan heeft u meestal recht op schadevergoeding.

Als de werkgever zijn zorgplicht tegenover het personeel heeft geschonden, dan zal de schade van de werknemer vergoed moeten worden. Heeft u recht op schadevergoeding? De kans is groot. Onze letselschade advocaten zoeken het graag voor u uit.

Zorgplicht werkgever

Elke werkgever heeft een zeer strenge plicht om te zorgen voor de veiligheid van zijn personeel. De baas moet zorgen voor een veilige werkplaats, veilige machines, goede instructies en hulpmiddelen zoals gehoorbescherming, helmen en veiligheidsschoenen. Uw baas moet zoveel mogelijk voorkomen dat zich ongevallen op het werk voordoen. Een schending van de zorgplicht betekent dat uw baas aansprakelijk is wanneer er een ongeluk plaatsvindt.

Wilt u een gratis letselschade advies om te bepalen of u uw werkgever aansprakelijk kunt stellen voor uw schade? Klik hier, vertel ons wat er precies is gebeurd en wij beoordelen uw zaak.

Neem vandaag nog contact op

Boek hier een gratis consult

Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.

Arbeidsongeval? Kies voor Dolderman Letselschade Advocaat:

  • Ons traject voldoet aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen;
  • Wij gaan daadkrachtig te werk;
  • Wij werken ook pro-deo en op basis van no-cure-no-pay.

Neem contact op voor gratis juridisch advies

Schadevergoeding arbeidsongeval? Onze ervaren letselschade advocaten verlenen eersteklas rechtsbijstand. Wij vinden het belangrijk dat een slachtoffer krijgt waar hij recht op heeft; namelijk een rechtvaardige schadevergoeding!

Een specialist van ons letselschadebureau in Utrecht neemt zo snel als mogelijk contact met u op. Wij zorgen voor directe hulp bij een bedrijfsongeval.

Dolderman Letselschade

Baanbrekende rechtspraak PTSS

Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.

Gratis zaak evaluatie

Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.

Stap 1

Dien uw claim in

Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.

Stap 2

Wij ondernemen actie

Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.

Stap 3

Wij strijden voor u

Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.

Name(Vereist)
Laatste nieuws

Blogs

Waar kunnen we u bij helpen?

Veel voorkomend letsel na een arbeidsongeval is een botbreuk, beenbreuk, amputatie, psychische schade, brandwonden, whiplash door val, gehoorbeschadiging, elektrocutie en hernia. Deze letsels kunnen uw hele leven op de kop zetten. Alle extra kosten zoals reiskosten, medische kosten en huishoudelijke hulp, moeten worden vergoed.

Als het bedrijfsongeluk heeft geleid tot arbeidsongeschiktheid, dan moet ook de loon- en pensioenschade worden vergoed. Ook moet de werkgever smartengeld vergoeden. Zelfs de advocaatkosten moeten worden betaald. Kortom, alle schade komt voor vergoeding in aanmerking!

Vrijblijvend huisbezoek. Wilt u een letseladvocaat inschakelen n.a.v. een bedrijfsongeval, maar u kunt door uw lichamelijke klachten niet naar ons letselschadebureau in Utrecht komen? Onze letselschade advocaten komen, indien gewenst, graag naar u toe.

Bent u werkzaam via een uitzendbureau en heeft u een ongeluk op het werk gehad, dan kunnen wij, namens u, zowel het uitzendbureau als het bedrijf waar u uw werkzaamheden uitvoerde aansprakelijk stellen. Als één van de twee partijen de aansprakelijkheid erkent, dan kunt u uw schade verhalen.

Indien u ons inschakelt, zullen wij u gedurende het gehele letselschadetraject stap-voor-stap ondersteunen. Wij, Dolderman Letselschade Advocaat, werken met de beste medisch specialisten. Mr. Vincent Dolderman is aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA). Daarmee voldoet de kwaliteit van ons letselschadetraject aan alle eisen.

  1. Verzamelen van bewijsmateriaal;
  2. Werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade;
  3. Medische schade en financiële schade inzichtelijk maken;
  4. Schadeclaim indienen tegen werkgever;

Is u een ongeval tijdens het werk of bedrijfsuitje overkomen? En is het ongeluk veroorzaakt door de fout van een collega, dan is uw werkgever waarschijnlijk aansprakelijk voor uw letselschade. Onze letselschade advocaten zijn zeer ervaren met het claimen van schade door een bedrijfsongeval. Wij behandelen dit soort zaken dagelijks. Wij zoeken precies uit welke partijen we aansprakelijk moeten stellen.

Team

Ontmoet onze deskundigen

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Julian Staal

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Specialist Letselschade

085-0240041

Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden

Wij vechten om u te geven wat u verdient.

Uitspraken en schikkingen

We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.