Wij claimen schade bij

Letselschade Advocaat Utrecht

U heeft letsel. Een ander is daarvoor verantwoordelijk. U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Utrecht. Heeft u lichamelijk letsel of geestelijke schade en wilt u uw schade verhalen?

Letselschade Advocaat Utrecht

U heeft letsel. Een ander is daarvoor verantwoordelijk. U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Utrecht. Heeft u lichamelijk letsel of geestelijke schade en wilt u uw schade verhalen?

Dolderman Letselschade Advocaat is aangesloten bij diverse keurmerken; Lees onder “over ons” welke specialisme de jurist of advocaat van ons heeft; ons letselschadetraject voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Utrecht aan de Herculeslaan 24. Onze letselschade advocaten bieden juridische hulp aan slachtoffers en wij zorgen ervoor dat u uw schade vergoed krijgt. Wij ondersteunen u, stap voor stap, gedurende het gehele letselschadetraject.

Letselschade advocaat Mr. Vincent Dolderman staat bekend om zijn jarenlange ervaring en succes met het claimen van schadevergoeding voor letsel door ongevallen. Ontvang gratis advies. Klik hier en vertel ons wat er is gebeurd.

De voordelen:

  • Geen juridische zorgen: wij nemen u al het werk uit handen
  • Meer rust: u kunt de tijd nemen om rustig te herstellen
  • Hogere schadevergoeding: dankzij samenwerking met verschillende specialisten

De advocaten en juristen nemen uitgebreid de tijd om zaken uit te leggen en de verklaren, mijns inzien zijn kenmerk. Complexe juridische onderdelen in een zaak die lastig zijn om te begrijpen voor mensen zonder juridische kennis worden goed en begrijpelijk uitgelegd, ook als dit tijd kost.

De heer mr. Dolderman is mijns inzien een top-advocaat, hij is eerlijk en oprecht, geeft zeer goede adviezen en uitmuntende juridische hulp, voornamelijk op momenten dat het als cliënt erg lastig was de zaak te overzien of te begrijpen.

Neem vandaag nog contact op

Boek hier een gratis consult

Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.

Wat is letselschade?

Als u het slachtoffer bent van een ongeval en u heeft lichamelijke klachten of geestelijke schade, dan spreekt men van letselschade. Is het ongeval veroorzaakt door de schuld van een ander, dan kunt u een vergoeding krijgen voor:

  1. Gemaakte kosten;
  2. Gemiste inkomsten;
  3. Smartengeld.

Klik hier en bekijk veel gestelde vragen en antwoorden.

Dolderman Letselschade

Baanbrekende rechtspraak PTSS

Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.

Gratis zaak evaluatie

Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.

Stap 1

Dien uw claim in

Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.

Stap 2

Wij ondernemen actie

Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.

Stap 3

Wij strijden voor u

Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.

Name(Vereist)
Laatste nieuws

Blogs

Waar kunnen we u bij helpen?

Wij begrijpen dat een slachtoffer in verband met zijn letsel niet altijd naar ons advocatenkantoor in Utrecht kan komen. Om die reden komen de letselschadeadvocaten van DLSA, indien gewenst, ook naar u toe! Wij werken in de hele regio.

Letseladvocaat inschakelen? Klik hier en vertel ons wat er is gebeurd. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw zaak te bespreken. Ons eerste advies is altijd gratis. Wij zetten ons maximaal in voor onze cliënten en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Ik kan een ieder die betrokken is bij een conflict of arbeidsongeval waarbij mogelijk sprake is van schade en/of letsel aanraden om contact op te nemen met mr. Dolderman. Het is een gedreven advocaat die het belang van zijn cliënt voor alles stelt. Lees meer over de ervaring van J.G.L. Wecke

Een ongeval zit in een klein hoekje en dat geldt zeker voor het verkeer. Verkeersongevallen zoals kop-staart botsingen, een aanrijding op de fiets, een motorongeluk of een voetganger die wordt aangereden door een auto, kunnen voor veel lichamelijk letsel zorgen.

Vanuit ons advocatenkantoor in Utrecht begeleiden wij slachtoffers van verkeersongevallen. Voor meer informatie, bekijk onze pagina: verkeersongeval Utrecht.

Indien u een bedrijfsongeval is overkomen, dan is waarschijnlijk uw werkgever aansprakelijk. Uw werkgever heeft een zeer strenge plicht om voor de veiligheid van werknemers te zorgen. Veel voorkomende schade door bedrijfsongevallen zijn brandwonden, amputatie, botbreuken, gehoorbeschadiging en rugklachten.

Dolderman Letselschade in Utrecht neemt uw zorgen uit handen. Onze rechtsbijstand is erop gericht om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft, namelijk een financiële compensatie van uw schade.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina: bedrijfsongeval Utrecht. Klik hier en bekijk veel gestelde vragen en antwoorden.

Ons advocatenkantoor is gevestigd aan de Van Asch van Wijckskade 31 in Utrecht (in het uiterste noorden van het centrum).

Onze experts kunnen u ook thuis bezoeken!

Ook voor het claimen van schade door een whiplash, kunt u contact met ons opnemen. Onze letseladvocaten kunnen u direct van dienst zijn. Slachtoffers van whiplash hebben vaak last van nekpijn, hoofdpijn, uitstralende pijn naar de armen en klachten van vermoeidheid en concentratieproblemen.

Hoewel een whiplash in eerste instantie onschuldig kan lijken, kunnen de klachten soms hardnekkig zijn en zorgen voor een ontwrichting van uw leven.

Vanuit ons letselschadebureau in Utrecht werken wij samen met een team van deskundige whiplash specialisten. Wij helpen slachtoffers bij het indienen van een rechtvaardige schadeclaim.

Voor meer informatie, bezoek onze pagina whiplash.

Uiteraard bieden wij ook rechtsbijstand bij letselschade door een beroepsziekte, hondenbeet, misdrijf, gebrekkige producten, en bij vallen of uitglijders.

Heeft u een dwarslaesie, psychische schade of hersenletsel? Wij begeleiden u stap voor stap door het gehele letseltraject zodat u zich volledig kunt richten op uw revalidatie.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina andere letselschade.

Heeft u letsel en is een ander aansprakelijk? Wilt u een advocaat inschakelen om uw schade vergoed te krijgen? Onze experts bieden u de juridische hulp die u nodig heeft. Wij helpen u bij het indienen van een schadeclaim.

Meer weten over het claimen van letselschade? Plan een afspraak in voor een gratis adviesgesprek. Klik hier, vul het contactformulier in en u wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld. Wij zetten ons maximaal in voor onze cliënten en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Gelet op onze jarenlange ervaring bij het claimen van letselschade, weten wij welke vragen slachtoffers van ongevallen vaak hebben. Wij hebben daarom een opsomming gemaakt met veel gestelde vragen en de antwoorden.

Klik hier en bekijk veel gestelde vragen en antwoorden.

  • Wij werken ook pro deo en op basis van no-cure, no-pay;
  • Wij gaan daadkrachtig te werk;
  • Ons traject voldoet aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen.
Team

Ontmoet onze deskundigen

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Julian Staal

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Specialist Letselschade

085-0240041

Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden

Wij vechten om u te geven wat u verdient.

Uitspraken en schikkingen

We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.