Wij claimen schade bij

Verkeersongeval Utrecht

U heeft letsel na een verkeersongeval in de regio Utrecht? U bent gewond geraakt door een verkeersongeluk en u wilt een financiële compensatie van de wederpartij?

U heeft letsel na een verkeersongeval in de regio Utrecht? U bent gewond geraakt door een verkeersongeluk en u wilt een financiële compensatie van de wederpartij? Als de aanrijding is veroorzaakt door de schuld van de wederpartij, dan kunt u uw schade vergoed krijgen.

Dolderman Letselschade Advocaat in Utrecht geeft rechtsbijstand aan verkeersslachtoffers. Wij claimen uw schade.

De voordelen:

  • Geen juridische zorgen: wij nemen u al het werk uit handen
  • Meer rust: u kunt de tijd nemen om rustig te herstellen
  • Hogere schadevergoeding: dankzij samenwerking met verschillende specialisten

Heeft u letsel? Klik hier en mail ons direct. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een eerste, gratis advies. U kunt uw dossier uit handen geven. Wij claimen de maximale schadevergoeding bij de tegenpartij. De kwaliteit van ons traject is gegarandeerd goed.

Ons advocatenkantoor bevindt zich in de binnenstad van Utrecht aan de Herculeslaan 24. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Onze letseladvocaten werken in de hele regio.

Verkeersongeval: heeft u recht op schadevergoeding?

Mogelijk wel, bij een kop-staart botsing of bij een achterop aanrijding is meestal de wederpartij verantwoordelijk. Als de aansprakelijkheid voor het verkeersongeval is erkend, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Onze letselschade advocaten zoeken het meteen voor u uit. Een fietser of voetganger kan zijn schade altijd claimen, tenzij er sprake is van “overmacht”. Echter, dit komt nauwelijks voor.

Leg uw zaak aan ons voor en ontvang gratis advies. Onze letselschadeadvocaten behandelen dagelijks zaken van verkeersslachtoffers. Klik hier en vertel ons wat er is gebeurd. Wij beoordelen uw claim en bellen u terug.

De letselschadeprocedure bij verkeersongelukken

  • Aansprakelijk stellen van de wederpartij;
  • Inventariseren van de schadeposten;
  • Schadevergoeding berekenen;
  • Schadeclaim indienen.

Wij begeleiden het slachtoffer in elke stap van de procedure. Kortom, wij ontzorgen!

Neem vandaag nog contact op

Boek hier een gratis consult

Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.

Kies voor een advocaat van DLA:

  • Ons traject voldoet aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen;
  • Wij gaan daadkrachtig te werk;
  • Wij werken ook pro deo en op basis van no-cure-no-pay.

Neem contact op voor gratis juridisch advies

Zoekt u een letselschadeadvocaat in Utrecht in verband met letsel na een verkeersongeval? Neem dan vandaag contact met ons op. Onze team van specialisten staat voor u klaar. Wij zorgen voor een compensatie van uw schade!

Dolderman Letselschade

Baanbrekende rechtspraak PTSS

Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.

Gratis zaak evaluatie

Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.

Stap 1

Dien uw claim in

Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.

Stap 2

Wij ondernemen actie

Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.

Stap 3

Wij strijden voor u

Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.

Name(Vereist)
Laatste nieuws

Blogs

Waar kunnen we u bij helpen?

Voor slachtoffers van verkeersongevallen met letsel dienen wij een schadeclaim in. Als u het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval met letsel, en de wederpartij is aansprakelijk, dan moeten uw extra kosten, uw gemiste inkomsten en het smartengeld als gevolg van de aanrijding vergoed worden.

De wederpartij moet zelfs opdraaien voor de advocaatkosten. Het inschakelen van een letselschade advocaat hoeft u dus niets te kosten!

Verwondingen door een ongeluk in het verkeer zoals een botbreuk, rugklachten of een whiplash kunnen uw leven flink op zijn kop zetten.

U kunt geconfronteerd worden met medische kosten, reiskosten en kosten voor huishoudelijke hulp. Indien de geestelijke schade of de lichamelijke klachten ernstig zijn, kunt u zelfs arbeidsongeschikt raken met inkomstenverlies tot gevolg.

Fietsers zijn kwetsbare verkeersdeelnemers. Net als voetgangers wordt een fietser wettelijk beschermd bij een aanrijding met een motorvoertuig zoals een auto, een bestelbus of bus. Als u als fietser wordt aangereden door de bestuurder van een motorvoertuig, dan is de bestuurder van het voertuig minimaal voor 50% aansprakelijk (behoudens overmacht). Dus ook als u zelf een verkeersfout maakt, kunt u dus een vergoeding krijgen voor uw schade.

Bent u het slachtoffer van een fietsongeval, is er sprake van letsel en u wilt de tegenpartij aansprakelijk stellen? Klik hier en stuur ons een bericht. Wij voeren dergelijke werkzaamheden dagelijks uit en we kennen de juridische valkuilen.

Hoewel motorrijders kwetsbaar zijn worden zij niet extra juridisch beschermd. Een motorongeluk heeft vaak ernstig letsel tot gevolg. Er kan zelfs sprake zijn dodelijk verkeersongeval. Wij berekenen uw schade zeer nauwkeurig. Onze advocaten schakelen, indien dat noodzakelijk blijkt, een rekenkundige in. Onze juridische bijstand is erop gericht om de maximale vergoeding te claimen. Uiteraard staan uw wensen centraal!

Naast een vergoeding voor kosten en gemiste inkomsten, heeft een slachtoffer met letsel door een botsing of aanrijding ook recht op smartengeld. De hoogte van het smartengeld hangt vooral af van de ernst van het letsel en van de vraag of het letsel blijvend is. Hoe ernstiger het letsel, hoe hoger de smartengeldvergoeding. Een dwarslaesie bijvoorbeeld behoort tot de zwaarste categorie letsel en geeft dus recht op de hoogste smartengeldvergoeding.

U kunt nog zo’n goede automobilist zijn, maar in het verkeer bent u ook afhankelijk van andere verkeersdeelnemers. Wordt u aangereden door een andere automobilist, dan wordt de aansprakelijkheid voor de aanrijding bepaald door de regels in de Wegenverkeerswet.

Veel voorkomende ongevallen met auto’s zijn achterop aanrijdingen en de zogenaamde kop-staartbotsingen. In beginsel is de automobilist van het motorvoertuig dat u van achter aanrijdt aansprakelijk voor uw letselschade.

Bestuurders worden vaak geconfronteerd met whiplash klachten na een aanrijding. Hebben eventuele inzittenden na een ongeval ook letselschade, dan kunnen zij mogelijk ook hun schade vergoed krijgen.

• Huisbezoek mogelijk! Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval en kunt u door uw letsel niet naar ons letselschadekantoor in Utrecht komen? Geen probleem, één van onze letselschade advocaten komt gewoon naar u toe!

Ook voetgangers worden juridisch gezien extra beschermd bij verkeersongelukken waarbij een ander voertuig is betrokken. Ook hier geldt dat de helft van de schade van de voetganger in ieder geval vergoed moet worden.

De praktijk leert dat regelmatig aanrijdingen plaatsvinden op een zebrapad. In zo’n geval is de bestuurder van het voertuig dat u aanreed aansprakelijk en zal uw financiële schade moeten compenseren.

Bestuurders van een bromfiets zijn regelmatig betrokken bij een ongeval in het verkeer. Uiteraard kan de bestuurder van een brommer of scooter ook een schadevergoeding krijgen indien komt vast te staan dat de wederpartij aansprakelijk is.

Pizzakoeriers of andere koeriers op een brommer of scooter kunnen meestal ook hun werkgever aansprakelijk stellen. Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding, onze letselschade advocaten geven u graag een eerste, gratis advies.

Team

Ontmoet onze deskundigen

Mr. Vincent Dolderman

Advocaat specialist letselschade

085-0240041
LinkedIn
WhatsApp

Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Arnold van Zandbergen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Yvonne Slob

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Souraya Hoenen

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Laurens Kock

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Michael Blommers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Mitchel van Gool

Advocaat specialist letselschade

085-0240041

Mr. Heleen Brouwers

Advocaat letselschade

085-0240041

Mr. Julian Staal

Jurist letselschade

085-0240041

Mr. Tom Eskes

Specialist Letselschade

085-0240041

Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden

Wij vechten om u te geven wat u verdient.

Uitspraken en schikkingen

We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.