U heeft letsel na een arbeidsongeval. U kampt met pijn, verwondingen of psychische klachten.
U heeft letsel na een arbeidsongeval. U kampt met pijn, verwondingen of psychische klachten. Als gevolg van het letsel wordt u geconfronteerd met extra kosten en loopt u inkomsten mis. De kans is groot dat uw werkgever hiervoor aansprakelijk is.
Wij helpen werknemers met het claimen van schadevergoeding. Dit doen wij in goed overleg met uw werkgever. Lees per jurist of advocaat aan welke zij voldoen. U kunt dan ook rekenen op uitstekende rechtsbijstand!
De voordelen:
- Geen juridische zorgen: wij nemen u al het werk uit handen
- Meer rust: u kunt de tijd nemen om rustig te herstellen
- Hoge schadevergoeding: dankzij samenwerking met verschillende specialisten
Letsel na arbeidsongeval? U ontvangt gratis juridisch advies. Wij werken voor slachtoffers uit heel Nederland.
Na een ongeluk met letsel, staan onze letseladvocaten voor u klaar. Samen met u zetten wij koers uit naar een rechtvaardige schadevergoeding voor alle gemaakte kosten, gemiste inkomsten en smartengeld. Wanneer er sprake is van een bedrijfsongeval is in de meeste gevallen uw werkgever aansprakelijk. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.
Na mijn arbeidsongeval heb ik Mr. Dolderman ingeschakeld voor het claimen van mij letsel. Door zijn hulp heeft het uitzendbureau en de werkgever schuld bekend en krijg ik een vergoeding voor mijn schade. – Yassine
Neem vandaag nog contact op
Boek hier een gratis consult
Bij Dolderman Letselschade zijn we toegewijd om voor uw rechten te vechten en u te helpen navigeren door de complexiteit van het letselschaderecht.
Stappen in het letselschadetraject
1. Verzamelen van bewijs (foto’s, verklaringen van collega’s, arbeidsinspectie);
2. Werkgever aansprakelijk stellen;
3. Schadevergoeding claimen;
4. Onderhandelen / procederen over de hoogte van de schade.
Dolderman Letselschade Advocaat geeft juridische hulp aan werknemers na een arbeidsongeval. Wij begeleiden slachtoffers, stap voor stap, gedurende het gehele letselschadetraject. Wij treden in contact met uw werkgever en wij maken goede afspraken over de vergoeding van uw schade.
- Ons traject voldoet aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen;
- Wij gaan daadkrachtig te werk;
- Wij werken ook pro deo en op basis van no-cure-no-pay.
Dolderman Letselschade
Baanbrekende rechtspraak PTSS
Wij vinden dat slachtoffers optimale ondersteuning bij letselschade moeten krijgen. Voor ons betekent dat niet alleen juridische hulp bij het claimen van letselschade, maar ook rechtsbijstand bij arbeidsongeschiktheid, ontslag of voorzieningen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op iets veel belangrijkers… Een nieuw begin.
Gratis zaak evaluatie
Via onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij uw adviesgesprek spoedig kunnen inplannen.
Stap 1
Dien uw claim in
Met een gratis evaluatie van uw zaak is het eenvoudig om een claim in te dienen bij DLSA.
Stap 2
Wij ondernemen actie
Ons toegewijde team begint met het evalueren en onderzoeken van uw claim.
Stap 3
Wij strijden voor u
Als we de zaak aannemen, strijden wij voor de resultaten die u verdient.
Laatste nieuws
Blogs
Aangereden op de fiets: de 10 meest gemaakte fouten bij de afhandeling
Waar kunnen we u bij helpen?
Meestal wel. Elke werkgever heeft de zeer strenge plicht om veiligheidsmaatregelen te treffen om een bedrijfsongeval zoveel mogelijk te voorkomen. Werkgevers moeten dus zorgen voor de veiligheid van de werknemer.
De zorgplicht van de werkgever is zo streng dat de baas meestal ook aansprakelijk is voor de schade van de werknemer. Eigen schuld of eigen risico van de werknemer komt slechts zeer zelden voor.
Voor meer informatie, bekijk onze pagina: aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval
Na een ongeluk op het werk is – behoudens opzet van de werknemer – vaak de werkgever aansprakelijk voor de letselschade. Als de aansprakelijkheid door de werkgever wordt erkend, dan komen de gemaakte extra kosten en gemiste inkomsten voor vergoeding in aanmerking.
Veel voorkomende schadeposten zijn:
- Medische kosten;
- Reiskosten;
- Kosten voor huishoudelijke hulp;
- Kosten voor verlies aan zelfwerkzaamheid;
- Gemiste inkomsten (o.a. overwerk, neveninkomsten en pensioenschade);
- Smartengeld.
Voor meer informatie, bekijk onze pagina: schadevergoeding bedrijfsongeval
Laat ons uw dossier in behandeling nemen. Dit bespaart u een hoop tijd en energie. U hoeft zich niet verdiepen in wet- en regelgeving. U heeft meer rust; u kunt de tijd nemen om rustig te herstellen. Wij voorkomen dat u in de toekomst met schade blijft zitten!
Wanneer wij, met uw toestemming, in contact treden met uw werkgever, houden wij voortdurend rekening met de verstandhouding tussen werknemer – werkgever. De band met uw werkgever zal niet worden verstoord!
Als u het slachtoffer bent van een arbeidsongeval en de werkgever heeft de aansprakelijkheid erkend, dan kan de werknemer een schadevergoeding claimen. Letselschade bestaat niet alleen uit gemaakte kosten en gemiste inkomsten, maar ook uit smartengeld.
Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet van het slachtoffer. Hoewel de hoogte van het smartengeld ook bij een arbeidsongeval van een groot aantal factoren afhankelijk is, is met name de ernst van de klachten bepalend. Dus hoe ernstiger de klachten, hoe hoger het smartengeld zal zijn.
Voor meer informatie, bekijk onze pagina: smartengeld arbeidsongeval
Een groot aantal werknemers zit voor hun werk in de auto op de weg. Denk bijvoorbeeld aan accountmanagers, taxichauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, etc.
Als de werknemer een verkeersongeval onder werktijd overkomt en gewond geraakt, is de werkgever meestal niet aansprakelijk, tenzij bijvoorbeeld de auto niet in orde was (gladde banden, slechte remmen). De werkgever moet wel zorgen voor een deugdelijke verzekering!
Reed de werknemer mee in de auto van een collega en veroorzaakt de collega een ongeval, dan zal de letselschade van de werknemer moeten worden vergoed!
Voor meer informatie, bekijk onze pagina: auto-ongeluk onder werktijd
Gratis adviesgesprek. Letsel na een bedrijfsongeval? Een letselschadeadvocaat uit ons team, gespecialiseerd in arbeidsongevallen, geeft u gratis juridisch advies. Aan de hand van ons stappenplan begeleiden wij u door het gehele letselschadetraject. Klik hier en vertel ons wat er is gebeurd.
U bent gewond geraakt door een bouwongeval? Als specialist op het gebied van arbeidsongevallen zijn wij uiteraard volledig op de hoogte van de relevante wetgeving. Wanneer een bouwvakker tijdens bouwwerkzaamheden letselschade oploopt, is er sprake van een bedrijfsongeval.
Veel voorkomende letsels na een bouwongeval zijn botbreuk, beenbreuk, amputatie, psychische schade, brandwonden, whiplash door val, gehoorbeschadiging, elektrocutie en hernia. Deze letsels kunnen een grote impact hebben en veel emotionele en financiële schade tot gevolg hebben.
Voor meer informatie, bekijk onze pagina: ongeluk in de bouw
Bent u gevallen op het werk? Veel voorkomende arbeidsongevallen zijn valpartijen van steigers, ladders of trappen. De gevolgen van dergelijke bedrijfsongevallen zijn vaak ernstig en kunnen het leven van de werknemers en zijn gezin in grote mate verstoren. Na een val is de kans groot dat u vanwege uw letsel een tijd niet kunt werken. In dergelijke gevallen heeft u recht op een arbeidsongevallen vergoeding.
Voor meer informatie, bekijk onze pagina: gevallen op het werk
Zoekt u een letselschade advocaat om uw letselschade na een arbeidsongeval te verhalen op de werkgever? Onze aanpak voldoet aan alle kwaliteitseisen van de LSA. Daarmee bent u verzekerd van goede rechtsbijstand.
Voor gratis juridisch advies na een arbeidsongeval, klik hier en meld uw letselschade. Ons advocatenkantoor is aangesloten bij de LSA. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen. Daarmee is goede rechtshulp gegarandeerd. Wij nemen al uw zorgen uit handen. Klik hier, vertel uw verhaal en wij nemen contact met u op om het arbeidsongeval te bespreken.
Het werken met machines en heftrucks brengt ook het risico van een arbeidsongeval met zich mee. De zorgplicht van de werkgever wordt strenger naarmate het werk gevaarlijker wordt.Als sprake is van een bedrijfsongeval met een machine is de werkgever vrijwel altijd aansprakelijk voor de letselschade van de werknemer; ook als de werknemer in strijd met de instructie handelt (tenzij sprake is van opzet van de werknemer). Eigen schuld of eigen risico van de werknemer komt slechts zelden voor.Voor meer informatie, bekijk onze pagina: ongeval met heftruck of ongeluk met machine
Bent u werkzaam via een uitzendbureau en is u tijdens het werk een arbeidsongeval overkomen? In zo’n geval kan het slachtoffer zowel het uitzendbureau als het bedrijf aansprakelijk stellen (waar het ongeval plaatsvond).
Voor meer informatie, bekijk de pagina: arbeidsongeval uitzendkracht
Gratis letselschade advies of een huisbezoek? Indien u vanwege uw klachten niet naar ons letselschadebureau kunt komen, dan kunnen we ook naar u toekomen. Wij vertellen u graag meer over de voorwaarden. Ook als slachtoffer van een bedrijfsongeval, ontvangt u altijd gratis advies, telefonisch of in een persoonlijk gesprek.
Vaak is een beroepsziekte een gevolg van het feit dat de werkgever onvoldoende veiligheidsmaatregelen heeft genomen. Een beroepsziekte kan tot letselschade leiden; zowel lichamelijk als geestelijk. Voorbeelden van veel voorkomende beroepsziekten zijn: asbestziekten, RSI/CANS, OPS/CTE, PTSS, burn-out.
Voor meer info, ga verder naar de pagina beroepsziekte
Als de verwondingen ten gevolge van het bedrijfsongeval dermate ernstig en/of blijvend zijn (zwaar letsel), dan kan het slachtoffer arbeidsongeschikt raken. Dat betekent dat de werknemer waarschijnlijk zal worden ontslagen en in de WIA terecht komt. De inkomensschade zal erg hoog zijn; wij voeren een nauwkeurige berekening uit van uw huidige- en toekomstige schade.
Voor meer informatie, bekijk onze pagina: arbeidsongeschikt na arbeidsongeval
Wist u dat onze advocaten slachtoffers ook rechtsbijstand kunnen geven in WIA procedures? Op deze wijze kunnen wij onze cliënten full service rechtshulp bieden. Alle rechtsbijstand onder één dak!
Inschakelen arbeidsinspectie na een arbeidsongeval.
Een werkgever is verplicht een arbeidsongeval bij de arbeidsinspectie te melden als:
- De werknemer komt te overlijden;
- Blijvend letsel oploopt;
- In het ziekenhuis wordt opgenomen.
Wordt een ongeval ten onrechte niet gemeld, kan de werkgever een boete krijgen van maximaal € 50.000,00. Ongevallen op het werk kunnen worden gemeld via: 0800-5151.
Na de melding voert de arbeidsinspectie onderzoekt uit naar de toedracht van het ongeval. De ongevalssituatie mag dus niet gewijzigd worden!
Onze letselschade advocaten geven hulp aan werknemers na een val op of tijdens het werk. Wij begeleiden slachtoffers stap voor stap, gedurende het gehele letselschade traject.
Team
Ontmoet onze deskundigen
Juridische vertegenwoordiging voor een breed scala aan praktijkgebieden
Wij vechten om u te geven wat u verdient.
Uitspraken en schikkingen
We willen het niet alleen goed doen; we willen dat onze cliënten krijgen waar ze recht op hebben en dat de beklaagden echte verantwoordelijkheid dragen.